Eerste stap in fase “Operation Qsolar”

Momenteel heb ik op mijn Cv-ketel (Intergas Combi Kompact 22) een onderhoudscontract lopen, dat elk jaar voortgezet wordt. Echter, die 10 EUR per maand kan ik nu beter even aan de kant zetten voor de Qsolar combi die ik serieus op het oog heb. Wat blijkt: ik zou 3 maanden voor het verstrijken van het abonnementjaar schriftelijk moeten opzeggen.

Wat een gedoe zeg:

  1. Het is toch uit de tijd dat je per brief moet opzeggen? Waarom wel een email-adres uitzetten in de markt, maar je vasthouden aan dergelijke ‘formele’ procedures?
  2. 3 maanden opzegtermijn, op 12 maanden looptijd…. wel een beetje ruim gekozen…. Trouwens die 3 maanden opzegtermijn is juridisch aanvechtbaar (en de rechter zal je gelijk geven).

Toch de stoute schoenen aangetrokken: contractdatum per 1-april 2009 aldus de formulieren. Dus bijna te laat (5 februari) opgezegd, per email.

solarq

Wat blijkt: gelukkig gewoon geaccepteerd en bevestiging dat per eind maart a.s. er geen onderhoudsabonnement wordt geincasseerd, en contract wordt beeindigd!

🙂 het kan dus WEL modern geregeld worden ! 🙂

Voor het doel, de Atag Qsolar, ben ik ongeveer gestegen tot een ca. 50% van het begrootte budget… dus ik ga de goede kant op!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.