RWE wil nieuwe kerncentrales in Nederland

Tja, de nieuwe eigenaar van Essent (RWE) wil kerncentrales: veel en overal, zelfs op onveilige plaatsen. Nu ook dus in Nederland als het aan RWE ligt. Gezellig: nog een gonzende nuke-factory erbij. Enne… de verwerking/afhandeling van de restanten splijtstoffen, daar mag ook weer een fabriek voorhanden komen.

Ondenkbaar? Welnee! Urenco werkt al jaren in de bebouwde kom van Almelo. En met het uitbreiden van kerncentrales, is het dus nog maar even afwachten of ook JOUW woonplaats leuk verrijkt 😉 mag worden met zo’n stralende afwerk-eenheid!

Nee, beste Nederlanders… zolang het gros van slapend Nederland niet wakker wordt, het maar klakkeloos accepteerd en geen pressie op de politiek durft uit te voeren, danwel over te stappen van leverancier om zo een daadkrachtig signaal af te geven…. is deze situatie mogelijk dichterbij dan jij en ik nu doen vermoeden.

Slaap zacht, Nee-derland….. Dus dan toch maar een windmolen aan de horizon, op land of in de zee? It’s a choice….

Lees verder voor je slapen gaat   

😉  

(Bron: Financieel Dagblad)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.