Zonnepanelen voor huurders flat te Hatert

Nabij Nijmegen ligt het pittoresque Hatert. Van een aantal flats die daar staan, is vandaag in “De Gelderlander” (krant) bekend gemaakt dat de woningbouwvereniging in totaal 24 zonnepanelen gaat plaatsen. De opbrengsten hiervan komen ten goede van de huurders, d.w.z.: de opbrengsten van de panelen worden over de bewoners van de flat verdeeld, en ingehouden op de servicekosten.

De cooperatie redeneert dat hiermee de portiekverlichting mee gecompenseerd wordt, en de huurders hiervan ook mogen profiteren.

Kijk, dat is toch een nobel en duurzaam initiatief! Ik hoop dat menig woningbouwvereniging ook eens hierover gaat denken en vooral: uitvoeren! Heerlijk toch, zo’n flat die op de hoogste etage mooi voorzien is van blauwe platen PV-techniek? šŸ™‚

Wie/welke cooperatie volgt???

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.