19 april : Gennep on Wheels

Komende zondag zal Gennep een braderie houden met als jaarlijks terugkerend thema “Gennep on Wheels”. In het centrum van Gennep staan naast de niet te missen koek-en-sopie tentjes de lokale autodealers, motorclubs, en andere standhouders.

Helaas is de website nog steeds niet geactualiseerd, maar je kan HIER kijken naar een terugblik van voorgaande jaren

Ondanks dat ik zelf ook meegedaan heb met de fotowedstrijd, is er tot op heden nog steeds taal noch teken van vernomen. Laat de organisatie mij eens verrassen, en kijken of er ook kraampjes met ligfietsen, BMX-ers, mountainbikers (a.k.a. BioHummers) getoond gaan worden 🙂

Als gemeente zou je hier met oogpunt van MVO ook een draai aan kunnen geven met duurzame zaken… maar goed… ik laat mij verrassen (en ben blij dat ik niet in het centrum ingebouwd wordt, en lastig gevallen wordt door geluidsoverlast 😉 )

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.