Philips aftersales: Esaver 7W vervangen

philips_esaver_gu10Sinds enkele maanden heb ik de spots in de keuken vervangen door 3x 7Watt Philips Esaver spaarlampen. Voorheen zat er 3x 50 Watt ongedimd halogeen in. Een grote hap op het terugdringen van energieverbruik, nietwaar?

In elk geval sinds april begon de lamp, waar vanuit Philips 8 jaar garantie op wordt gegeven, te knipperen tijdens het langdurig branden. Een naderend einde, wellicht?

Maar de kassabon kon ik niet meer achterhalen, dus ik ondernam een poging….

Met een email naar de klantenservice van Philips, kreeg ik snel en accuraat een antwoord retour. Na het aanvullen van gegevens, kwam Philips tot besluit om de spaarlamp te vervangen. Een nieuw exemplaar zou per post worden toegezonden.

En vandaag, na een lange dag werken, een afhaalbericht: bij de buren was een pakket bezorgd, met daarin….tadaaaaa: een splinternieuwe spaarlamp !

Het begeleidend schrijven maakt een mooie toelichting en gaf onder coulance deze vervanging een mooi gebaar!

Dus  bij deze even in de duurzame spot geplaatst: Philips Lighting, SUPER actie en kei bedankt (zoals ze in Eindhoven e.o. roepen op ‘zun brabans’  😉 )

Eén gedachte over & ldquo; Philips aftersales: Esaver 7W vervangen & rdquo;

  • 1 spaarlamp in dezelfde lichtarmatuur begaf het weer, en na contact met Philips heb ik hen informatie verstrekt. En wat schetst mijn verbazing: ik krijg een nieuw exemplaar toegezonden! Kijk, da’s nu een super aftersales van een nederlands A-merk fabrikant!
    Hulde!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.