SolarDays 2009: het laatste offensief

logo_solar_daysAfgelopen zondag, toen ik mijn bezoek een rondleiding gaf en over duurzame zaken babbelde (zonnepanelen, energie besparen etc.), was ook journalist Patrick van de Kerkhoff aanwezig. Patrick werkt als free-lance journalist voor diverse kranten, en was nu aanwezig voor de regionale “Weekendkrant”.

Nadat de gasten weg waren, zijn er nog enkele foto’s gemaakt tussen de blauwe platen, en kon Patrick naar zijn bureau terugkeren voor een stukje begeleidende tekst te schrijven.

En zojuist (HEET van de pers): is hier het eind-resultaat te zien!

Weekendkrant 22 mei 2009 (Patrick Kerkhoff)
Weekendkrant 22 mei 2009 (Patrick Kerkhoff)

Puntjes van ‘nazorg’:

  • De titel “Besparen als hobby” heb ik niet gekozen… inderdaad de eerste 3 panelen zijn uit nieuwsgierigheid geplaatst, waarna ik zag hoe dit met mijn voorschot leuke dingen liet doen!
  • De financiele meevaller waarover gesproken wordt, tja.. dat is ca. 100 Euro per maand. Op de investering van die ik gedaan heb, is dat een rente van 13,3% per maand… jaar in jaar uit… 🙂
  • Belangrijkste wat vind ik onderbelicht is gebleven: ik draag daadwerkelijk (concreet) een steentje aan verduurzaming van samenleving bij. Niet alleen met zonnepanelen, maar ook met het herbeleggen van bankzaken, verzekeringen, en andere dingen die je KAN doen als klant/mens met , heel belangrijk, behoud van comfort.
  • Ik zie er nog wel wat verbeteringen in, maar goed misschien lukt het om met deze teaser van een voorpagina-artikel mensen zaterdag en zondag naar hier te lokken voor nadere verhalen!

0 gedachten over “SolarDays 2009: het laatste offensief

  • hehe, ik haal zojuist de krant uit de bus en wie pronkt er op de voorpagina 🙂
    wel leuk artikel, alleen jammer dat er dingen weggelaten zijn zoals je zegt

  • @Sander: Inderaad, ik had achteraf nog even moeten verzoeken mijn website er in te laten plaatsen. Dan kan regionaal er nog wat leuke reacties uit voortkomen!
    Nu maar hopen op goed zonnig weer! Kom jij morgen ook langs?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.