Solardays 2009: verslag zondag 24 mei

logo_solar_daysVandaag de laatste dag, die met de lokale braderie samenviel. Helaas heb ik last minute in persoonlijke sfeer zaken te regelen gehad, waardoor ik vanaf een uur of 13.00u gewoonweg niet thuis kon zijn/blijven voor de ontvangst van de geinteresseerde(n).

Een aantal heeft even telefonisch contact opgenomen, en/of een voicemail ingesproken. Waar mogelijk (indien het nummer genoemd werd door de beller) heb ik hen bereikt en verzocht om evt. volgend weekend te komen kijken in overleg (met oog op tijdstip en gewenste dag). Een aantal reageerde niet, een aantal weer positief. Helaas heeft 1 onbekende zijn geduld verloren en als een razende tekeer gegaan op de voicemail.. tja… Met alle goede wil, ik heb deze onvoorziene omstandigheid TEVENS op de voordeur kenbaar gemaakt, maar om direct in woede/frustratie uit te vallen, dat is vers twee.

In elk geval: geinteresseerden zijn altijd welkom, OOK buiten de Solard Days.

Leerschool voor 2010:

De lokale media dient tijdig e.e.a. te publiceren (een week voorafgaand aan de solardays), dat scheelt een hoop, en levert zeker meer respons op. Helaas heeft geen van de lokale politiek partijen uberhaupt iets laten horen, noch is iemand van de gemeente eens uit interesse (Burgerontmoetingsplein inzake duurzame zaken / ‘cradle to cradle’ ) komen kijken. Wellicht tot volgend jaar! šŸ™‚

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.