Solardays 2009: zaterdag 16 mei verslag

Na een schitterende bruiloft van een vriendenstel (van harte gefeliciteerd Anke & Eric!), was ik rond 11.00u weer thuis druk in de weer om delogo_solar_days voorbereidingen voor Solardays uit te voeren.

Na het halen van een tweetal schragen, heb ik provisorisch een werkblad op het terras opgezet, waar ik de flyers/folders en natuurlijk het door zonneenergie aangedreven molentje heb geplaatst.


Qua PR heb ik gezien dat in het gemeentehuis in Gennep de poster is opgehangen, evenals bij Kwalitaria Geurts in Ottersum. Helaas hebben de makelaars nergens gehoor aan gegeven en medewerking aan verleend, noch heb ik taal noch teken van de lokale omroep Gennep vernomen… en van de politieke partijen ook niets vernomen. Tot zo ver de slogan “Natuurlijk Gennep” die, so far, erg weinig draagkracht heeft binnen de gemeente danwel de bevolking 😉

_dsc8104 _dsc8105

_dsc8102

Momenteel blog ik vanaf de laptop in het tuinhuisje (lang leve Wireless LAN), en wordt real-time vanaf vanochtend de grafieken weergegeven van 1 set panelen, gekoppeld aan de   Mastervolt Soladin 600 omvormer.

Het resultaat van de open dag

Dag Aantal bezoekers
zaterdag 16 mei 2009 0

2 thoughts on “Solardays 2009: zaterdag 16 mei verslag”

  • Hoi Niels, echt enorm balen dat niemand jouw huis met je schitterende PV-installatie heeft bezocht. Het lijkt er op dat er in “Natuurlijk” Gennep nog veel zendingswerk te verrichten valt. Zonde van je tijd.

    Vandaag is het in Hilversum onze beurt, ik moet ook maar afwachten hoeveel mensen er komen met het slechte weer wat we vandaag hebben.

  • @Jeroen: Dank je dank je! Ik ga vandaag (zondag 17 mei) nog een poging wagen, met de hoop toch wat bezoekers te kunnen ontvangen.
    Wel is het weer nu hier enorm bewolkt en regent het, dus tja… het echte snorren van een ferraris meter zullen ze nu moeilijk kunnen waarnemen 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.