Honda Civic update: de foto’s

Tijdens het verblijf in Leeuwarden ben ik zo vrij geweest even een paar ‘kiekjes’ te maken van mijn nieuwe (zakelijke) hybride auto. Daarbij heb ik met de mobiele telefoon (Nokia N96 FYI) bijgevoegde foto’s maar genomen.

Tja.. voor specificaties verwijs ik je naar de folder van Honda, modeljaar 2008 (nu net over de 38.000km heen vanaf april 2008). 🙂

Gewoon: geniet er van!

HCH08 buitenaanzicht

HCH08 dashboard

JVC navigatie/multimedia systeem

One thought on “Honda Civic update: de foto’s”

  • Leuk karretje! En zelfs ik, met mijn lengte, kan er goed in zitten. Dat lukte mij in de Prius niet, en ik ben er bang voor dat ze dat in de komende plug-in versie niet gaan verbeteren… Jammer, gemiste kans van Toyota.
    Ik zag in de specificaties dat de elektromotor in dit model slechts een bijrol vervult. Het maximale vermogen van de motoren is benzine 95pk, elektro 20pk. Maar in combinatie met het start/stop systeem doet het toch goed zijn werk.
    Mocht ik een hybride auto overwegen aan te schaffen, dan zal de elektromotor toch minstens de hoofdmotor moeten zijn, en een mogelijkheid hebben om de accu’s op te laden bij een stopcontact.
    Maar begrijp me niet verkeerd, deze Honda Civic Hybrid was de beste keuze op dit moment. Als jij ‘m niet gekozen had, had ik het waarschijnlijk wel gedaan! 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.