Hotfill update inkoopactie

Vandaag is de overboeking naar de leverancier gestuurd voor de eerder gehouden inkoopactie. In totaal zijn er 10 MS1002 hotfill-apparaten besteld, met voor een enkeling nog een Aqualock-aanvulling erbij. Niet slecht, dacht ik zo! Een en ander heeft wel wat langer in beslag genomen dan verwacht/gehoopt, maar de betalingen zijn uiteindelijk binnen gekomen.

Verwachting is dat komende week de leverancier de betaling zal ontvangen en bevestigen, waarna de zending spoedig naar Nederland komt. Vandaar wordt per pakketpost de verzending naar het opgegeven adres geregeld.

De MS1002 hotfill
De MS1002 hotfill

Rest mij iedereen nog te bedanken voor zijn/haar aanmelding, en wens ik jullie succes met inbouwen en aansluiten van de hotfill! Mocht je een en ander gaan meten, breng me dan hiervan op de hoogte! Lijkt me zeer interessant om meer meetresultaten en ervaringen hiervan te kunnen ontvangen.