Inkoopactie MS 1002 hotfill succesvol

De MS1002 hotfill
De MS1002 hotfill

Inmiddels kunnen we (Sander en Niels) terugkijken op een geslaagde inkoopactie voor de MS1002 hotfill apparatuur. De pakketten zijn zeer vlot bezorgd door de koeriersdienst vanuit Duitsland, en de verpakking en controle is ook goed verlopen. Zaterdagochtend 9.00u zijn de 8 pakketten bij het postagentschap in Gennep afgeleverd, en hebben de deelnemers hun track-and-trace code per email mogen ontvangen. In totaal hebben we een bestelling van 10 hotfill-apparaten geplaatst, met voor een aantal een extra slangenset voor de aquastop. Verwachting is dat maandag of dinsdag a.s. de eerste pakketten door de postbode bezorgd gaan worden. Bij deze willen we ook van de gelegenheid gebruik maken om de leverancier heel hartelijk te bedanken voor hun perfecte samenwerking en communicatie.

Hartelijk dank/ herzlich Dank SolarSparShop !!!

Eén gedachte over & ldquo; Inkoopactie MS 1002 hotfill succesvol & rdquo;

  • @Johan: helaas, ik heb op korte termijn geen plannen om een inkoop-actie opnieuw te organiseren. Maar wellicht kunt u op een forum (Tweakers.net of andere sites) een oproep plaatsen en kijken of er meer animo voor is? eventuele details/werkwijze kan ik wel toezenden.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.