PV-gathering 2009: Eindhoven

Zaterdag 20 juni jongstleden is de (jaarlijkse) PV-gathering gehouden: een avondje met (duurzaam)gelijkgestemden, babbelen over PV, techniek, tips en anecdotes…. Kortom: een zeer breed aanbod van alles wat met duurzaamheid te maken heeft !

Dit keer is de eer aan de heren van OliNo.org : Jeroen van Agt & Marcel van der Steen. Mede door hun inzet, trekt hun website nationaal vele tienduizenden bezoekers per dag, en internationaal groeit ook daar de bezoekersaantallen de pan uit!

_DSC8220-border

Hierboven zie je een waterkoker, die per kopje (!!!) water kan koken. Voordeel: supersnel, en: precies de juiste hoeveelheid water (en dus niet meer dan noodzakelijk energie hiervoor benut). Zeer interessant en gebruiksvriendelijk ontwerp. Winkel? Tja… geen idee, maar ik vernam dat e.e.a. wel via internet te vinden is…..

_DSC8218-border

Ondanks de dichte bewolking bleef het die avond droog, zodat de barbequeu (elektrisch, uiteraard door duurzaam verwerkt energie uit de ca 15 zonnepanelen, zie foto hierboven) het uitstekend deed. Daarnaast heb ik een hoop bekenden gezien en gesproken zoals Jeroen Haringman, Martin Kleinman, en enkele andere schrijvers van artikelen op de OliNo site. De camera heb ik meegenomen, zodat ik een paar sfeer-impressies hier kan wegschrijven šŸ˜‰

_DSC8219-border

EĆ©n gedachte over & ldquo; PV-gathering 2009: Eindhoven & rdquo;

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.