Erkend als groene energieproducent

opwekker-greenchoiceInmiddels ben ik getipt door mede-Gennepenaar Harm Otten over mijn registratie als duurzaam producent/klant bij Greenchoice! Zo te zien sta ik netjes op de kaart, maar… ik lever veel meer terug dan de genoteerde 500kWh op jaarbasis. Details? Nou ja… in elk geval leuk stukje PR toch?

0 gedachten over “Erkend als groene energieproducent

  • Hoe zit het nu eigenlijk met de prijzen van Greenchoice (voor reguliere consumenten)? Naar men zelf zegt zijn die laag, maar als je de (misleidende) knopen op vergelijkingssites probeert te ontwarren door allerlei actiekortingen eruit te filteren, (b)lijkt het beeld anders.

    Oftewel, na afloop van de “introductieperiode” met korting, valt het nog wel tegen. Greenchoice zakt dan een flink aantal plaatsen op de lijst van goedkoopste aanbieders.

    Ik ben voor mijn 70+ouders op zoek naar een alternatief voor hun huidige aanbieder, maar die mensen gaan echt niet de hoofdprijs betalen omdat de energie groen is.

  • @fakir: ik zou zeggen : doe onderzoek. Kijk ook naar netwerkkosten etc. Ik heb mijn zaken inmiddels voor 3 jaar vastgezet n.a.v. de prijswijziging per 1 juli 2009. En wat is duur? Uw ouders (en de rest van de nederlandse bevolking) zullen zowiezo vanaf 2012 de hoofdprijs mogen gaan betalen, zodra de energieleveranciers van de nederlandse overheid gemachtigd zijn de CO2-emissie rechten bij de eindgebruiker (that’s us folks!) in rekening te brengen….
    Succes!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.