Terugblik zonneenergie september 2009

Vandaag terug van vakantie, dus gelijk weer de statistieken van mijn site bijwerken. Voor september is er in totaal 160,78 kWh aan duurzame energie opgewerkt (genormeerd 94,02 kWh/kWp). Door mijn afwezigheid is tevens het gasverbruik erg laag, evenals het elektriciteitsverbruik.

Voorafgaand aan mijn vakantie heb ik de koelkast ‘leeg’ gegeten, gereinigd en fysiek uitgeschakeld, evenals de internet-apparatuur, HR-ketel, mechanische ventilatie, en wat kleine apparaten (decoder/surroundversterker etc).

Gasverbruik is tijdens deze maand slechts 1 m3 geweest, veelal te wijten aan het vertrek van mijzelf op 10 september j.l.: de eerste 9 dagen zal er toch gekookt en gedouched moeten worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *