Meteropname Enexis in zicht

<!--:nl-->enexis<!--:-->Vandaag na een lange dag lag er post, met daarbij een meterkaart van Enexis….. Om de jaarlijkse meterstanden te noteren.

Helaas ben ik vaak weg, en gezien het feit dat er overduidelijk door Enexis foutieve meterstanden aan GreenChoice worden doorgegeven, heb ik er een hard hoofd in dat dit nu wel naar waarheid en juistheid geschieden zal.

Wat is wijsheid? Gewoon maar uitstellen tot 31 deember 2009 a.s.? (Vanaf 2010 is Enexis niet langer meer gevolmachtgid meteropnemere voor GreenChoice, Greenchoice mag dit dan zelf oppakken).

0 gedachten over “Meteropname Enexis in zicht

  • Vrijdag 23 oktober komt ie alsnog langs op afspraak.. Ja ja.. ik betaal meet-diensten, dus dan zal Enexis ook maar langs moeten komen. Stel je voor dat je gratis uit eigen beweging de meterstanden doorgeeft via Internet, en het netwerkbedrijf wel de nodige euro’s aan meetdiensten hiervoor gaat ‘cashen’ šŸ˜‰

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.