Duurzaamste fastservice: Kwalitaria Gennep

Enkelfastservice-2010en kennen hem al: de duurzaamste middenstander in regio Noord-Limburg (en omstreken 😉 ) Henri Geurts. Hij is voorloper geweest en zijn bedrijf voorzien van een indrukwekkende hoeveelheid aanpassingen om zo min mogelijk energie-en grondstoffen te gebruiken en verspillen. Van zonnepanelen (ca. 64 exemplaren op het dak), zonneboiler, WTW-eenheid/grondwarmte, afvalscheiding, LED-verlichting.. Je kan het niet bedenken of Henri heeft er een oplossing voor toegepast!

En dit alles is nu meegenomen in de verkiezing voor duurzaamste fastservice.

Ik heb nog geen officiele uitslag gezien, maar vernam uit betrouwbare bron dat deze ondernemer zeer hoge (duurzame) ogen geworpen heeft, en in de prijzen is gevallen…

FINALISTEN DUURZAAMSTE FASTSERVICE BEDRIJF BEKEND

De 6 finalisten van de verkiezing Duurzaamste Fastservice Bedrijf van het jaar zijn bekend. De finalisten zullen op 26 en 29 oktober a.s. bezocht worden door een juryteam. De verkiezing is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland, Stichting Nederland Schoon, Depa Disposables B.V. en het voorlichtingsbureau margarine, vetten en oliën. De afgelopen weken heeft de jury op basis van de inschrijvingen een eerste selectie gemaakt. Zes bedrijven, verdeeld over de categorieën Zelfstandig fastservice bedrijf, Zelfstandig fastservice bedrijf aangesloten bij een formule en Fastservice bedrijven aangesloten bij een hard franchise formule, zijn geselecteerd voor de finale:

AnyTime Snackery in Veenwouden
Eetpaleis ’t Vosje in Rosmalen
Kwalitaria in Gennep
McDonalds in Zwolle-Noord
Smultaria in Schagen
Snackbar La Compagnie in Boekel

Deze 6 bedrijven werden op 26 en 29 oktober j.l. bezocht door een juryteam onder leiding van TV-persoonlijkheid Rob Geus. Daarnaast maakt ook onder andere Jos van Alphen van Koninklijke Horeca Nederland onderdeel uit van het juryteam. De bekendmaking van de finalisten vindt plaats tijdens de Horecava 2010 in Amsterdam.

We zullen dus gespannen de resultaten afwachten, want de Horecava wordt in Amsterdam RAI gehouden van 11 t/m 14 januari 2010 a.s.

Wordt duurzaam gevolgd/vervolgd 😉Some people know him already: the owner Henri Geurts and his wife own the snackbar “Kwalitaria Gennep”. They both modified the formerly used snackbar to a high-end and energy-efficient one. Some changes are the installation of 64 solarpanels on the roof, a solarboiler, and waste-reducing countermeasures, LED lighting etcetera.fastservice-2010

And all of these improvements will be rewarded (hopefully) for the dutch contest of most-sustainable fastfood company.

So far, no official result is available, but Henri Geurts is very proud to be in the top of this contest.

FINAL CONTESTANTS

The 6 finalists for the contest are now known and are (in random order)

AnyTime Snackery from Veenwouden
Eetpaleis ’t Vosje from Rosmalen
Kwalitaria from Gennep
McDonalds from Zwolle-Noord
Smultaria from Schagen
Snackbar La Compagnie from Boekel

The announcement of the winner will be during the Horecava.

We will see what the results are, because the Horecava will be held in the RAI (Amsterdam) from 11 – 14 january 2010.

to be continued….

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.