On the road again…

Vandaag een van de langste ritten gefietst op de ligfiets. Wat begon met een stukje “blokkie om”, was al snel een uur peddelen. Vanaf Gennep ben ik de N271 afgezakt richting Well, vervolgens de brug over naar Wanssum, en aan de brabantse zijde weer richting Vierlingsbeek, Sambeek, Boxmeer, terug naar Gennep.

In totaal 2 uur gefietst, in een heerlijk herfstzonnetje en weinig wind. Gemiddelde na 2 uur lag rond de 26 km/u, en een topsnelheid op vlakke weg lag rond de 39km/u aldus de GPS!

Weer veel spontane reacties ontvangen: van een bescheiden glimlach, tot een hilarisch gegiebel, je komt zo van alles tegen!!

Tijdens het rijden kon ik merken dat het ventisit matje lekker zijn werk doet, en niet verkeerd zit. Na 2 uur peddelen had ik weer circa 50km erbij gefietst, en moe maar voldaan kwam ik de oprit weer oprijden. Het gevoel na afloop? Nou lekker warm gefietst, en verlangend naar een lekkere warme douche!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.