Triodos fotowedstrijd update

aarsman_ik_zie_ik_zie_250

Zojuist is per post mijn prijs bezorgd: het boekwerk van Hans Aarsman “ik zie ik zie”. Het boekwerk is zojuist even doorgebladerd en ik moet zeggen dat ik de prijs zeer kan waarderen. In elk artikel/hoofdstuk is een foto gebruikt en een verhaal ‘achter’ de foto erbij geschreven/vermeld. Heel indrukwekkend is de foto waar de paus diep buicht voor de “Muur des Doods” in Auschwitz, gadegeslagen door een tiental overlevenden van dit vernietigingskamp. Toen ik het verhaal achter de foto las, gaf het toch een heel apart gevoel. In elk geval, voor mij als amateur-fotograaf is het een handzaam boek waar de registratie van het beeld aangevuld wordt met het verhaal achter de foto.

foto uit de Aarsman collectie (ik zie ik zie)
foto uit de Aarsman collectie (ik zie ik zie)

Heel hartelijk dank Triodos!

Eén gedachte over & ldquo; Triodos fotowedstrijd update & rdquo;

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.