Waterzijdig inregelen update

Even een korte update voor de plannen van het waterzijdig inregelen van de centrale verwarming in mijn woning. Momenteel heb ik zojuist de inventarisatie zelf afgerond. Opzienbarend hoeveel zaken je mag doorgeven. Zo heb ik de voetventielen moeten doorgeven, merk/type radiatorknop, en ook een enkele foto van de knop (om te zien of deze vanaf de knop in te regelen is).

Wel nog een beetje roest/ongemak bij de radiator op de badkamer gevonden (een desgin-radiator van Warmte Service). Contacten met hen (WS) lopen momenteel, wat wellicht onder garantie verholpen gaat worden.

Ik ben benieuwd hoeveel tijd men nodig denkt te hebben, nu de inventarisatie en foto’s ingestuurd zijn. Met de statistieken van dit jaar verwacht ik zonder deze ingreep op een gasverbruik rond de 700 m3 aardgas te komen. Ben wel enorm benieuwd hoe het inregelen hier invloed op kan hebben.

Zoals Han Pekel roept: “Wordt vervolgd!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *