Website hersteld

Na de update van WordPress 2.8.6 naar 2.9, welke vele zaken verbeterd heeft, gaf deze website een gigantisch probleem voor mij als beheerder: alle beheer-autorisaties bleken na restore van de database/herinstallaties gewoon niet meer te werken.

Inmiddels ziet het er rooskleurig uit, hooguit de vertaal-plugin qTranslate blijkt een vreemde eend in de bijt te zijn: na activeren hiervan flipt de website… Ook de plugin “WP DB backup” geeft problemen. Dit kan ik omzeilen door middels MyPHP beheermenu de backups handmatig te maken. In afwachting op een goede release (laatste backup-plugin is voor WordPress 2.8.6 getest en goedgekeurd), zal dit de workaround wezen.

Tot nog nader te bepalen tijd, zal het niet mogelijk zijn om de site meer-talig te ondersteunen. En gezien eerdere ervaringen, vrees ik dat ik helaas de site vooralsnog gewoon richt op nederlandstalige gebieden.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.