500 km mijlpaal bereikt

Vandaag de eerste mijlpaal op de ligfiets bereikt: de 500km barriere is doorbroken! En dat met de kleine ritjes die ik voornamelijk in de weekenden uitvoer. De ligfiets bevalt nog steeds super, en nadat ik enige tijd terug de derailleur had afgesteld, kon ik die nu in de praktijk testen. Wat een fijn gevoel als met een druk op de knop het volgende verzet inkomt! Ook het klimmen (Groesbeek, Breedeweg) ging nu zonder doortrappen gestaag. Na een 5 kwartier peddelen (en weer ca. 30km achter de rug), kan ik weer even bijkomen…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.