Energiescan voor ondernemend Gennep

Ondernemers kunnen bij de Kamer van Koophandel een gratis energiescan laten uitvoeren. Dat ondernemers uit de Gemeente Gennep de weg naar de regeling hebben weten te vinden blijkt uit de tussenstand die de Kamer van Koophandel heeft opgemaakt. Lees verder hoe deze regeling tot eind 2010 tot jullie als ondernemers tot de beschikking staat…

Ruim honderd ondernemers hebben tot nu toe de voucher voor de gratis energiescan aangevraagd. Zes daarvan komen uit de Gemeente Gennep. Een mooi resultaat, zeker als je bedenkt, dat de regeling voor de hele provincie van kracht is.
De Provincie Limburg en de Kamer van Koophandel hebben per 1 oktober de subsidieregeling ‘Bespaar en Verdien’ opengesteld. Op basis daarvan kunt u als ondernemer een energiescan laten uitvoeren. Voert u daarna de adviezen uit de energiescan uit, dan kunt u ook in de kosten daarvan een tegemoetkoming krijgen. Uitgebreide informatie over de regeling en het aanvraagformulier staan op www.bespaarenverdien.nu. Gemeente Gennep doet er voor de ondernemers nog een schepje bovenop: uit het Milieu Uitvoeringsprogramma krijgen zij een aanvulling op de subsidie van de Kamer van Koophandel ter hoogte van 10% van het investeringsbedrag, tot een maximum van € 1.000. Zodra u de subsidie bij de Kamer van Koophandel afgewikkeld heeft, stuurt u een kopie van de afrekening naar de gemeente met het verzoek 10% van het investeringsbedrag te mogen ontvangen. Hierbij vermeldt u het bankrekeningnummer waarop de bijdrage kan worden gestort.
De regeling van de Kamer van Koophandel en die van de Gemeente Gennep lopen tot eind 2010. Wees er wel snel bij het beschikbare bedrag is beperkt.

Bron: De weekkrant

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.