Informatieavond CDA Gennep

Vanavond heb ik op uitnodiging mijn bijdrage verleend aan het CDA te Gennep. In een eerder kennismakend gesprek ben ik vele bekenden tegengekomen, en was de sfeer al snel weer als vroeger te herkennen: gezellig en informeel. Mijn persoonlijke doelstelling binnen mijn gemeente is om duurzaamheid (in breedste zin van het woord) meer inhoud te geven, en vanuit (eigen) ervaringen juiste input te geven. Dit wil ik doen door review op documenten uit te voeren, maar ben ook bereid om bijeenkomsten op te luisteren, eventueel met presentaties over bijvoorbeeld zonneenergie, peakoil, duurzame samenleving of dergelijke onderwerpen. Kortom: een actieve participatie binnen de gemeenschap.

Ik zou het leuk vinden als ik door mijn inzet meer mensen (en instellingen) kan motiveren om de daad bij het woord te voegen en daadwerkelijk en daadkrachtig duurzaam te gaan worden of voeren.

In elk geval beste mensen van het CDA Gennep & publiek: aangenaam kennis te  maken & tot een volgende keer!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.