Boomfeestdag 2010

Binnenkort is de jaarlijkse boomplantdag weer in Nederland. Op 17 maart a.s. zullen vele kinderen wederom een middag bomen gaan planten. Ik kan mij nog goed herinneren dat ik destijds bij de grensovergang in Heijen de nodige stekjes heb geplant als klein kind, dus misschien maar eens kijken wat ik nog daar van kan vinden.

Naschrift: ik vernam in de krant dat Cuijk de boomplantdag zeer waarschijnlijk 1 maand opschuift. Reden hiervoor is de strenge winterperiode die we gehad hebben, en om te voorkomen dat de bomen niet aanslaan door vorst in de grond is dat besluit overwogen en genomen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.