iDeal nu ook bij Triodos

Het is dan eindelijk zo ver: ook klanten van de Triodos bank (een van de groenste en duurzaamste banken die er in Nederland zijn) kunnen vanaf heden met iDeal betalingen verrichten!

Want zo lees ik op de website van Trioos:

Kan ik met iDEAL betalen?

Vanaf heden kunnen Triodos Bank klanten ook online betalen met iDEAL. Momenteel is het nog niet bij iedere webwinkel mogelijk om met uw Triodos Internet Betaalrekening af te rekenen.
Onze verwachting is dat vanaf half april de meeste webwinkels een betaling van Triodos Bank accepteren.

Dus een mooi moment om bij stil te staan en eventuele twijfelende klanten over de streep te trekken. Ook ik bankier al weer 2 jaar tevreden bij Triodos, en ben gecharmeerd van het beleid en de helder communicatie!

Daarom: Groen bankieren? Ik zeg “DOEN” !

Bron: Triodos Bank

0 gedachten over “iDeal nu ook bij Triodos

  • Hmm… dat is inderdaad een mooi moment om over te stappen. Ik zal vast eens een lijstje maken met instanties die ik dan op de hoogte moet gaan stellen van mijn nieuwe banknummer.
    Is er niet een overstapservice, zodat Triodos al die moeite voor jou uit handen neemt?

  • Bij het openen van een rekening kun je aangeven of je gebruik wil maken van de Overstapservice. Dan hoef je nog maar zeer weinig zelf te doen, behalve evt. Instanties zoals werkgever informeren van het nieuwe bankrekeningnummer.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.