27 en 28 maart landelijke ligfietsdagen

Komend weekend, zaterdag 27 en zondag 28 maart a.s., zijn de landelijke ligfietsdagen in Nederland. Maak kennis met de ‘andere’ manier van fietsen: relaxed liggend! Ik ga zelf een toerrit rijden vanaf Arnhem, dus ik zal die dag de nodige kilometers afleggen: Gennep, Arnhem, Nijmegen, Gennep. Genoeg om mijzelf af te matten 🙂 Mijn vertrekpunt in Arnhem wordt de Eusebiuskerk (centrum), en eindpunt van de route zal Velorama in Nijmegen zijn. De tocht is georganiseerd door een (nieuwe) club genaamd “Liggend Arnhem“.

Wil je zelf kennis maken met een ligfiets, kijk dan op bijvoorbeeld deze website voor activiteiten in Nederland (en in je regio wellicht). Zo zijn er o.a.  ligfietsspecialisten in Eindhoven en in Nijmegen waar je een ligfiets kan huren en proberen. Vertrouw me, het is leuk en comfortabeler dan je denkt. Je moet alleen even wennen aan het wegrijden wat misschien 1 a 2 uur tijd nodig heeft.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.