Solar Days 2010

Ook dit jaar worden de europese zonnedagen gehouden: Solar Days 2010 staat gepland in 8 mei t/m 16 mei 2010 a.s.

Ikzelf heb wederom een aanmelding ingestuurd, zodat buurtgenoten en geinteresseerden zich kunnen informeren over zonnepanelen, maar ook andere duurzame/energiebesparende onderwerpen (zoals zaken als ‘cv-tuning’ (of: waterzijdig inregelen van de CV), inregelen mechanische ventilatie, LED-verlichting etcetera).

Ik houd open huis op zaterdag 8 mei, van 11.00 uur tot 15.00 uur (uiteraard op afspraak, zodat ik iedereen voldoende aandacht kan schenken en vragen kan beantwoorden). Verdere informatie zal op deze site nog volgen, met betrekking tot aanmelding.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.