Agu Yamaska Rack Pack

Nu ik geregeld afstanden overbrug op de ligfiets en ik hinder ondervind met het meenemen van bagage (reparatiesetje, portefeuille, mobiele telefoon, huissleutels etcetera) heb ik tijdens een rit met de ligfietsers van Liggend Arnhem kennis gemaakt met deze betaalbare oplossing van Agu: de Yamaska Rack Pack 475.

Deze fietstas past mooi achterop bij mijn Optima Stinger, en kan eenvoudig bevestigd worden met 4 velcro straps. Met een beetje vernuft en een extra stukje klitteband kan ik deze tas netjes achterop vastzetten.

De zijvakken kunnen uitgevouwd worden, en wat meer ruimte opleveren voor het vervoeren van bagage.  Ik denk niet dat ik die optie kan benutten (nog niet gedaan overigens), aangezien ik fiets op 20 inch velgen. De kans bestaat dat ik deze zijvakken in de spaken ga rijden 🙁

De tas is verder ruim voorzien van kleine bergvakjes, houders voor pen/potlood, een deelbaar compartiment en een fel gele regenhoes.

Met een beetje zoeken kun je deze tas voor je ligfiets rond de 40-45 euro vinden. Ikzelf heb deze bij Obelink besteld. Nu ik ruimte genoeg heb om spulletjes achterin mee te nemen, wordt de verleiding groter om langere ritten te gaan rijden. Nu nog op de ‘wishlist’ : een compacte fietspomp en een reserve binnenband.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.