Solardays 2010 update

Nog een viertal weken, en dan zal ik open huis houden voor geinteresseerden. Van nabij kun je de zonnepanelen aanschouwen, evenals een aantal tips opdoen omtrent energiebesparing en sluipverbruik.

Wat is er verder zoal nog te bewonderen?

Met medewerking van Oskomera Solar Solutions zal een speciale uitvoering van de hedendaagse zonnestroompaneel getoond gaan worden: de Avancis Powermax Black. Een stijlvolle uitvoering van een zonnestroompaneel in het zwart, volgens de CIS-thin film technieken vervaardigd, met een rendement zo rond de 10%. En zeer bijzonder, na reeds 18 maanden ‘in bedrijf’ zijn de verbruikte energie reeds door het paneel teruggewonnen uit het zonlicht, en is deze dan reeds CO2-neutraal!

Voor de liefhebber van duurzame energieleveranciers heb ik de nodige folders en een leuke gadget beschikbaar, want duurzaamheid is meer dan alleen een zonnepaneel of zonneboiler op je dak.

Verdere aanvullingen & verrassingen zullen zeker nog volgen…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.