Terugblik op maart 2010

De maand maart is afgelopen, en het is weer even terugkijken op deze periode. Met de data ingevoerd in Sonnenertrag.eu (europa’s grootste database van PV-gegevens uit de keiharde praktijk) en vergeleken met enkele PV-collega’s in den lande.

Er is een nette 84,25 kWh/kWp gegenereerd door mijn blauwe platen combo MSK/Suntech šŸ™‚ Ofwel: 144,07 kWh totaal. Eindelijk, je kan merken dat de betere (en zonnigere) tijden aan gaan breken. De Friesen roepen het al in de winter: “It giet oan!”

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.