Zonneboiler-epidemie

Tijdens mijn fietstocht, reed ik langs de Brabantweg en zag een tiental woningen opeens voorzien zijn van zonneboilers: grote, donkerblauw/zwarte platen ingebouwd in het dakoppervlak tussen de dakpannen. Zover ik weet zijn een groot deel van die straat (Zwaluwstraat gok ik zo) particulier bezit (al sluit ik deze seriematige installatie niet uit dat deze toebehoort aan een woningbouwvereniging).

In elk geval: complimenten voor deze installaties!!

Ik zal later nog foto’s hiervan toevoegen.
Grotere kaart weergeven

Bijgaand een aantal van de woningen, nu voorzien van zonneboilers. Het is nog onbekend of dit puur voor tapwater betreft, of eveneens ingezet wordt voor centrale verwarming. Mijn vermoeden rijst dat het louter tapwater-ondersteuning betreft.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.