Twitter

Jawel, ook ik ‘twitter’ soms wat rond… Zo volg ik een aantal vrienden en bekenden, en nu ook met de politiek enkele lijsttrekkers. En het is altijd leuk om eens een krabbel terug te ontvangen šŸ™‚

Zo viel mij vandaag op dat Marianne Thieme (PvdD) heel erg hard hamert op duurzaamheid en een duurzame economie, die verder reikt dan de volgende verkiezingen in 2015. Kijk, een visionair in vrouwelijk vorm! Super! Toch even heb ik een krabbel geplaatst als compliment dat ze het goed in de picture brengt!

en wat schetst mijn verbazing….

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.