Tuintips

Aangezien ik al met een ‘half oog’ naar die raamtuinen loer, moet ik eerlijk bekennen dat ik nog niet voorzien ben van ‘groene handen’. Ofwel: de tuinervaring ontbreekt.

Gelukkig zijn er vele informatiebronnen te vinden, maar deze wil ik jullie niet onthouden: Garden Girl TV.

De hostess, Patti Moreno, gaat in en rond haar woning aan de slag om in de verstedelijkte omgeving haar tuin aan te leggen met oog voor de natuur. Vele tips en ideeen passeren de revue. Zo gebruikt ze oude kranten en cacao-doppen om als meststof te dienen, en deze laag houdt tevens ook onkruid weg!

Nou… happy gardening zou ik zeggen, zeker met deze tropische temperaturen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.