Europese mobiliteitsweek

Van 12 tot en met 22 september 2010 wordt de europese mobiliteitsweek gehouden. Vele steden gaan van start met onder andere autoloze (zon)dagen, fiets en wandelactiviteiten. Of jouw stad of dorp hieraan meewerkt, dat kun je op deze website vinden: http://www.weekvandevooruitgang.nl/

Ik heb even gezocht op nabijgelegen limburgse steden, maar voorlopig zijn er nog weinig initiatieven uitgezet. Nou, gelukkig heb ik vandaag weer 50km auto-vrij verplaatst, en dat bevalt goed.

Kijk eens op de site en probeer je mobiliteit eens onder de loupe te nemen. Ga eens op de fiets naar het werk. Of deel je auto met 2 of 3 collega’s. Concreet: zoek eens een alternatief, probeer het, en wellicht bevalt het: hou die ervaring vast en ontwikkel je verder!

Ikzelf heb deze activiteit al even gepromoot op Twitter, Hyves, Linkedin & Buurtlink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.