Spinning tijdens najaar

Om de conditie optimaal te houden, ben ik aan het spinnen geslagen: lekker droog en warm binnen je energie steken en heerlijk afzien! Inmiddels heb ik de fietscomputer van de ligfiets overgezet op de spinningbike, zodat ik mijn hartslagfrequentie in de gaten kan houden. Met een periode van trainen met de Ipod/MP3-speler begon verveling toe te slaan. Dus.. op zoek naar alternatieven! Inmiddels heb ik een website gespot waar je gratis podcasts kan downloaden: heerlijke opzwepende muziek, met instructies van de trainer.

Bezoek de website trihardistpodcast.blogspot.com voor de laatste podcasts en tips (al gaat deze meer over trainen voor triathlon, al komt spinning er ook in voor!)

Eén gedachte over & ldquo; Spinning tijdens najaar & rdquo;

  • Na een eerste podcast op de Ipod te hebben geplaatst, kan ik zeggen dat het lekker traint!
    Uptempo muziek, met instructies terwijl je werkt. Gevolg: de sessie van 45-55 minuten heb ik niet kunnen halen, na een half uur was ik kapot! Moet wel bekennen dat ik nog niet een bidon heb gebruikt….
    Motivatie is wel hoog!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.