3FM Serious Request 2010

De nederlandse radiozender 3FM staat dit jaar in Eindhoven met het Glazen Huis: hierin zitten 3 DJ’s opgesloten, en draaien muziek op aanvraag (en betaling). De opbrengsten van deze verzoeken gaan dit jaar naar de achtergebleven weeskinderen wiens ouders door de ziekte AIDS zijn overleden.

Samen met Limburg Professionals ben ik dan ook in Eindhoven aan de slag gegaan, en een sessie spinning meegemaakt (tegen vergoeding van 20 EUR als gift voor dit doel).

En ja, het was schitterend: een prachtige lokatie op Eindhoven Flight Forum werd ik gastvrij onthaald op het kantoorpand van Valid en waren 3 etages volledig ingericht voor deze sportieve sessie! Circa een 50 fietsen waren opgesteld, DJ had zijn plek gekregen achter de instructeur en onder een lekker ritme van moderne beats ging het van start!

Achteraf vloog toch de tijd, de 45 minuten waren snel voorbij. Moe, bezweet en voldaan heb ik met trots de 20 EUR gedoneerd en onder genot van een sportdrankje nog nagepraat, waarbij ik heel toevallig nog een oud-collega aantrof! Wat blijkt ook nog, ik had niet in de gaten dat ik met mijn rug vol in beeld stond van de opgestelde webcam tijdens de hele sessie…. dus kijkers: mea culpa als jullie weinig gezien hebben! šŸ˜‰

Bijgaand nog een paar foto’s van dit sportieve event met een duurzame gedachte. En zo vlak voor de kerst… mooier kan toch niet?

Rest mij nog GreenChoice hartelijk te danken voor hun support voor het fietsshirt en de communicatie ter voorbereiding van dit event, waarbij ik natuurlijk hoop dat er meer mensen besluiten over te stappen naar deze duurzame energieleverancier!

Het onderstaande filmpje is geschoten op de locatie:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.