Grafieken aangepast

Het duurt even aangezien ik vele data aan het omzetten ben voor mijn statistieken. Inmiddels heb ik voor de zonnestroompanelen al een en ander aangepast. Zo is de grafiek gelijk genormeerd naar de vergelijkbare eenheid ‘kWh/kWp’ (geinstalleerd STC-vermogen).

De volgende grafieken zijn al aangepast: weekopbrengsten en maandopbrengsten (van de jaren 2008 tot heden). In 2007 heb ik ook meetgegevens, doch door de onnauwkeurige digitale energiemeter zijn die naar mijn mening niet relevant. Voor de liefhebbers van de Atag Qsolar: deze week is nipt 31 m┬│ aardgas verbruikt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.