Earth Hour: 26 maart 2011

Earth Hour - Proudly CommittedOok dit jaar besteed ik aandacht aan dit wereldwijde initiatief: “Earth Hour”. Een uur zorgen voor Moeder Aarde. Lokale activiteiten. Spaarzaam met energie. Een kleine geste voor een ieder die mee doet, en een uur lang zijn/haar verlichting in en rond (!!!) de woning uitschakelt. In 2010 hebben er ruim 128 landen wereldwijd hun bijdrage aan gegeven, aan het initiatief wat ooit eerder in Sydney is begonnen.

Het doel? Heel helder: vergroot de bewustwording onder de mensen om duurzaam en op een betere wijze met de aarde en haar grondstoffen (dus ook brandstoffen) om te gaan. En elke burger op de wereld kan zo een enorm verschil maken. Hoe groot dat verschil is?

 

Ikzelf heb deze actie al op mijn Facebook & Twitter bekend gemaakt aan vrienden, collega’s en kennissen. En wat is er nu gezelliger dan eens met kaarsen aan een uur samen door te brengen?

Dus noteer in de agenda: zaterdag 26 maart 2011, vanaf 20.30u.

EĆ©n gedachte over & ldquo; Earth Hour: 26 maart 2011 & rdquo;

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.