Nederland schoon: mijn bijdrage

Vandaag was ook landelijk de actie “Nederland schoon” van kracht, een moment waarop we lokaal helpen om onze leefomgeving van het zwerfafval (en andere vervuiling) af te helpen. Een paar uur met de vuilniszak en ‘grijper’. Kleine moeite, groot resultaat.

Samen met nog een kleine tiental inwoners van Gennep heb ik rondom het Genneper huis veel vuil opgehaald wat door het hoge water van de Niers en de Maas achter is gebleven. Resultaat: een grote aanhangwagen vol, gevuld met veel plastic flessen en flacons (yakult, ontbijtdrankjes), blikjes Red Bull/bier etc.

Eigenlijk van de zotte dat zoiets moet gebeuren, als er voldoende mogelijkheden zijn om het afval netjes in de vuilnisbakken te deponeren. Kennelijk is dat de mentaliteit geworden in de samenleving, helaas šŸ™

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.