Klimaatstraatfeest 2011: de uitslag

Het nationale klimaatstraatfeest is ten einde, de punten zijn geteld, de uitslag is definitief!

Mooi moment om even de straten in mijn gemeente bij elkaar te zoeken in de top 500 (in totaal deden er 5.094 straten in Nederland mee).

Positie Straat Punten
9 Jasmijnstraat (Gennep) 70.302
98 Aaldonksestraat (Ottersum) 17.328
134 Papierschepper (Gennep) 13.460
334 Burg. Gillessenweg (Gennep) 4.839
415 Heesweg (Heijen) 3.300

In totaal hebben er in de gemeente Gennep 15 straten aan deelgenomen. Zoals je ziet in de Top-500 zijn in de onderste regionen een eenvoudig te scoren 2800 punten nodig geweest in de straat om in de lijst te geraken.
Laat het een stimulans zijn om volgend jaar hoger te scoren. Voor mijn straat een top 100 klassering wellicht?

Van de buurt-gemeentes Mook-Middelaar en Bergen blijft het in de top-500 geheel stil.

Voor de straten in de top-500 komen er tegoedbonnen van 20 eur per deelnemer tegemoet (met een maximum van 400 euro per straat) voor een gezellig feestje te bouwen. Het feestpakket moet echter bij de dichtsbijzijnde Dirk van den Broek supermarkt opgehaald worden vanaf 12 mei a.s. Dat gaat nog een hele uitdaging worden, want er is binnen een straal van 40 km rondom gemeente Gennep geen Dirk van den Broek te vinden… Even speuren leert mij dat we diep Brabant, Gelderland of Utrecht in mogen. Daar gaat je energiebesparing/duurzaamheid, het zou handiger zijn als ‘we’ bij Jan Linders, Jumbo, Coop, Albert Heyn of andere winkels deze prijzen konden ophalen (gezien de landelijke dekking).

 

0 gedachten over “Klimaatstraatfeest 2011: de uitslag

  • Niels, de waarde van de pakketten is inmiddels opgeschroefd naar 40 euro 🙂 en zoals je inmiddels ook had vernomen worden de pakketten naar ons toe gebracht. Ik ben benieuwd waar het uit zal bestaan.
    Groet, Harm.

  • @Harm: op de klimaatstraatfeest.nl website staat toch gewoon 20 euro per huishouden. Nou ja… ik laat me gewoon verrassen 🙂

  • Vandaag (15 april 2011) een email ontvangen waarin de organisatie van Klimaatstraatfeest voor straten een bezorgdienst inschakelen (indien binnen een straal van 30 km geen Dirk vd Broek supermarkt is).

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.