QSolar going full hybrid…

Vandaag officieel weer naar ‘full hybrid’ geschakeld op de Atag QSolar zonneboiler: volledig op daglicht en zonneschijn (proberen) te wonen. Enige gasverbruik wat ik dan nog ga houden tot ergens oktober dit jaar, is het weinige gas voor het fornuis.

Hoe het gaat, geen idee, maar aangezien het huis ruime ramen op het zuiden heeft is de woonkamer en keuken al vaak vlot op temperatuur. Misschien toch maar serieus de 3-4 radiatoren op badkamer en woonkamer/keuken nog door LTV-varianten (meer lamellen/platen, dus vergroot oppervlak) plaatsen, zodat met weinig zonnewarmte alles comfortabel op temperatuur blijft šŸ™‚

Wie van andere Qsolar-bezitters draait geheel op full-hybrid (dus tapwater & CV uitgeschakeld op de control-tower)?

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.