Solar Days 2011

Op de Solar Days kunt u  nader kennismaken met particulieren en bedrijven die ‘iets’ met duurzame energie doen. Hoor toe over ervaringen met zonnepanelen, zonneboilers, warmte terugwin systemen! Kijk naar de mogelijkheden die er vandaag de dag zijn. Heeft u vragen, stel ze gerust! Wellicht kan een passend antwoord u overtuigen ook mee te doen en zonnepanelen, zonneboilers, windmolens te ondersteunen via een aanschaf of lidmaatschap.

Ikzelf houd een ‘open huis’  (Papierschepper 1 te Gennep) op zondag 8 mei (van 10.00u tot 16.00u) en zondag 15 mei (van 10.00u tot 16.00u). Daarnaast is nog een tweede woning te bezichtigen in mijn buurt: Harm Otten houdt open huis op zondag 15 mei a.s. (van 12.00u tot 17.00u) in de Jasmijnstraat 18 te Gennep.

In mijn woning kunt u zien wat zonnestroompanelen doen, hoe ze er uit zien (zelfs een exemplaar met de laatste dunne film techniek is te bewonderen.

Bekijk hoe de zonneboiler het huis van warmte voorziet en een overschot aan warm tapwater produceert. Ook interessant is de realtime weergave van deze systemen op het internet. En natuurlijk voor de financiele kant: zie hoe mijn voorschot als sneeuw voor de zon spreekwoordelijk verdwijnt…

Dus noteer in de agenda! En ik/we heet/heten jullie van harte welkom!

Voor meer evenementen en woningen, raadpleeg de Solar Days website

0 gedachten over “Solar Days 2011

Reacties zijn gesloten.