Permacultuur kun je leren

Ik heb al een aantal keren mijn handjes uit de mouwen mogen steken en ook reeds in Eindhoven meegeholpen aan het her-inrichten van een tuin op basis van permacultuur. Ofwel: een eetbare tuin, die onderhoudsarm is en zichzelf voedt middels de vele samenwerkende planten. Klinkt het leuk maar toch ook weer technisch? Wil je meer weten?

Neem dan gerust contact op met Arjan de Vries van Resilient Culture. Arjan heeft zich gecertificeerd voor het Permaculture Design Certificate waarmee hij erkend is en trainingen mag geven voor en over permacultuur. En denk je dat het alleen in je eigen tuintje kan? Nee hoor, zelfs in Eindhoven is een perkje door de gemeente beschikbaar gesteld waar buurtbewoners op eenvoudige wijze duurzaam gebruik kunnen maken van de grond. Niets is lekkerder dan eigen geteelde groente en fruit, toch?

Website: http://www.resilientculture.com/

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.