Solar days 15 mei

De laatste bezoekers heb ik zojuist uitgezwaaid en bedankt voor hun interesse. Tijd om even de cijfers bijeen te rapen.

In elk geval ben ik door de vele folders, flyers en andere informatie-middelen heen. Een dank-je-wel-zeer-beleefd aan o.a. Oskomera Solar Power Solutions, Gebroeders Kerkhoff te Groesbeek-Rheestraat, ODE (Organisatie voor Duurzame Energie), Duurzame Buren, Greenchoice en voor wie ik nog meer wat heb kunnen betekenen.

Hoogtepunt van vandaag was de opnames voor een interview/documentaire over duurzame energie. Hierin kon ik de kijkers even kennis laten maken met zonnestroompanelen, zonneboilers etcetera. Ik ben benieuwd hoe het allemaal gemonteerd is door de lokale omroep Gennep. Ook bijzonder is de komst van een bezoeker die trots meldde dat hij zijn woning heeft uitgerust met warmtepompen, 24 vierkante meter aan vacuumbuizen (voor de warmte) en ook 9 zonnestroompanelen (van meer dan 200Wp per stuk). Indrukwekkend, lovenswaardig! Ga zo door! 🙂

In totaal zal ik denk ik ca. 15 mensen hier hebben ontvangen en rondgeleid. Ik kom handen en voeten te kort om ook nog foto’s te maken of spullen klaar te zetten. Wel een ander memorabel moment van de dag is dat ik op een of andere wijze het voor elkaar heb gekregen de Arduino Solarlogger stabiel te krijgen op basis van de Arduino Uno en de ontwikkelomgeving versie 022. Nu nog tot na 21.00u vanavond afwachten op de email van Arduino met de rapportage van vandaag. Uiteraard gaat deze duurtest gewoon verder 🙂

Bezoekersaantallen van vandaag zijn circa 12 personen. Dus totaal voor Solar Days 2011 zijn er ruim 20-tal mensen langs geweest! Ik hoop dat alle andere open huizen ook een goede toeloop hebben ontvangen van zowel de burgers als de media!

One thought on “Solar days 15 mei

  • Hallo Niels,
    Wow – helemaal top dat je Open Huis zo goed liep! Stuur een berichtje naar duurzameburen.nl als je meer weet over de filmopnames – dan kunnen we het nieuws doorvertellen!
    groet, Markus Schmid

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.