Maak kennis met de biologische boer

Op zaterdag 18 en zondag 19 juni a.s. zijn er open dagen bij de vele diverse biologische boerderijen in Nederland. Maak kennis met de boer en zijn bedrijf, en proef, ruik, ervaar de produkten op boerderij en tuinbedrijf.

Door lokaal je produkten te verbouwen bespaar je enorm op transport-energie (fossiele brandstoffen), en door de biologische boer/tuinder te steunen in hun eerlijke produkten krijgen bijvoorbeeld ook de dieren een waardig bestaan met voldoende bewegingsruimte en gevarieerd voer. De tuinder zal zijn planten kweken volgens biologische wijze, waarbij kunstmest, pesticiden, insecticiden nadrukkelijk vermeden worden.

Ben je overigens zelf een biologische boer of tuinder, en wil je graag je bezoekers uitnodigen: je kan je zelf nog aanmelden op de website www.lekkernaardeboer.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.