Atag Qsolar realtime monitor even uitgeschakeld

Nu ik druk bezig ben met de zonnestroompanelen-monitor (en de ontwikkelingen gaan de goede kant op!), heb ik even het derde Arduino board van de zonneboiler gehaald. Tijd om ook even de 10 meter UTP-bekabeling die over de trap liep op te ruimen, de sensoren even te ontkoppelen. Nu ik weet hoe ik mijn eigen MySQL database vanuit Arduino kan aansturen, is de kennis gegroeid en overweeg ik dan om de zonneboiler de meetdata daarheen te laten sturen. Dus tot die tijd even geen online Qsolar zonneboiler, maar wees gerust… het staat gewoon nog op de planning!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.