Mindergas.nl: handig voor gasverbruik

Zojuist een bericht ontvangen van de beheerder van Mindergas.nl: het is nu mogelijk om naast jaar-vergeljk, ook periodes met elkaar te vergelijken! Ideaal als je dus halverwege het jaar een zonneboiler hebt geplaatst en voor/na vergelijk wilt laten doorrekenen.

Mindergas.nl zorgt voor de berekeningen met gewogen graaddagen, zodat onafhankelijk van het jaar er een direct vergelijk gemaakt kan worden. Immers, het ene jaar is het andere niet: soms kouder soms ook veel warmer/zachter. En dat laat zich dan zien in meer/minder gasverbruik. Dus…. wil je je energierekening te lijf gaan, voer hier na registratie je (wekelijkse) meterstanden van je gasmeter in en speel gerust met de mogelijkheden!

www.mindergas.nl

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.