In de prijzen gevallen…

Vandaag ontving ik een bericht per email: “Beste Niels, Hartelijk gefeliciteerd, je bent één van de prijswinnaars van onze wedstrijd Heel Nederland Fietst in de wijk. Je hebt een gloednieuwe Gazelle fiets gewonnen…..”

Wow… daar word ik wel even stilletjes van! Mijn huidige fiets, een Gazelle van een jaar of 15 oud, en al wat tekenen van de leeftijd (roest, bladderende lak op de spatborden) had ik nog niet op de vervang-lijst staan. Sterker nog, een paar weken terug nog een stel nieuwe Schwalbe-banden er op gelegd. Als ik dat geweten had… 😉

In elk geval, nadat ik telefonisch contact had met de medewerker, werd mij verzekerd dat ik de fiets gewonnen had. En zaterdag a.s. is de officiële overhandiging (van een symbolische fiets), waarna ik enkele dagen later de splinternieuwe fiets kan afhalen bij een lokale dealer van Gazelle. Welk type fiets het wordt, en wat de accessoires en ‘features’ zijn (wielnaafdynamo? geveerde zadelpen? geveerde voorvork, perhaps?) daar laat ik mij door verrassen. Immers, een gegeven stalen ros moet je niet in de bek kijken 😉

Wil je zelf meedoen en kans maken op een nieuwe fiets, kijk dan verder op de website van Heel Nederland Fietst

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.