Sunnyboy 1700 geplaatst

De 9 panelen die ik heb passen in elk geval op deze SMA Sunnyboy 1700 omvormer. Dus om wat ruimte te maken in mijn opslagplaats, ook bekend als bergkast, heb ik deze omvormer alvast opgehangen op zolder. Juist laag op vloerniveau, zodat in de zomer de warmte niet de omvormer snel gaat tegenwerken. Ook de passieve koeling middels een aanzienlijke koelplaat zal ik niet wakker worden als ik eens wil uitslapen. Ā Boven een koof, waar ik met enige inspanning een aparte kabel rechtstreeks naar de meterkast kan leggen. Alles gereed om t.z.t. 1.710 Wp aan STC-paneelvermogen toe te voegen aan deze woning šŸ™‚ Totaal zal dan 3120 + 1710 = 4830 Wp STC vermogen bedragen.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.