10 oktober: wat doe jij uit?

Maandag 10 oktober gaat in Nederland de akte van start om het nationale elektriciteitsverbruik naar beneden te trekken. Als thema is gekozen voor de pakkende titiel: “Wat doe jij uit?”. Natuurlijk op die avond door overbodige lichten uit te doen (binnen en buitenverlichting), maar ook andere zaken. 10:10 daagt iedereen uit om een stapje te maken Heb je nog ideeën nodig? Geen probleem, want hier zijn tips te bemachtigen! En… betrek kinderen erbij, het is leerzaam ook! Maak het tot een thema-week, bijvoorbeeld! Met deze donkere dagen branden de lampen beduidend langer en geven een zwieper aan jullie energienota.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.